Skip to content
Loading image: Objevte nejčastější chyby, proč je chleba placatý. Naučte se vyhnout chybám při pečení domácího chleba a upéct krásně vykynutý bochník. Objevte nejčastější chyby, proč je chleba placatý. Naučte se vyhnout chybám při pečení domácího chleba a upéct krásně vykynutý bochník.
Logotyp Mari Peče v bílé variantě – jednoduchá linková kresba typografie. Značka domácího pečení s láskou a kváskem. Logotyp Mari Peče v bílé variantě – jednoduchá linková kresba typografie. Značka domácího pečení s láskou a kváskem.

Baking school

Home baking
Even bread is not a science

Baking Basics

You will learn that baking homemade bread requires the right flour, temperature, and time. You will learn the basics of baking and become more confident when baking.

Baking tips

I will teach you how to start a sourdough starter and how it differs from yeast, how to work with dough, what to do if the dough doesn't rise, and why it is important which flour you choose.

The family will also notice the improvement

Each article will take you closer to homemade bread that tastes like it came from an artisan bakery . You'll find out how to bake better sweets for Sunday.

More advanced techniques

You will find out how to take home baking from bread to sweets and what the pros do so that you can easily earn extra money by baking.

Postupy

Jak se dělá drobenka na koláč – jednoduchý postup krok za krokem

Jak se dělá drobenka na koláč? Jednoduchý recept na žmolenku z mouky, másla a cukru, která dodá koláči křupavou korunku a neodolatelnou chuť.
Back to top