Skip to content
Loading image: Loupáky už jsou srolované jako malé měsíčky, lesknou se od vajíčka a mák se jich drží jako věrný společník. Vzduch je plný očekávání – trouba se nahřívá a těsto se ještě naposledy nadechuje. Loupáky už jsou srolované jako malé měsíčky, lesknou se od vajíčka a mák se jich drží jako věrný společník. Vzduch je plný očekávání – trouba se nahřívá a těsto se ještě naposledy nadechuje.
Logotyp Mari Peče v bílé variantě – jednoduchá linková kresba typografie. Značka domácího pečení s láskou a kváskem. Logotyp Mari Peče v bílé variantě – jednoduchá linková kresba typografie. Značka domácího pečení s láskou a kváskem.

Recipes

Ostružinová marmeláda bez zrníček – 3 originální recepty

Tři jednoduché recepty na domácí ostružinovou marmeládu bez zrníček, želírovacího cukru a bez chemie. Ideální způsob, jak zpracovat menší dávku ostružin.

Blackberry pie with crumb – a simple summer recipe without eggs

Summer blackberry cake with a crumbly texture and a delicate aroma of yeast. A simple egg-free recipe for a moist fruit cake that the whole family will love.

Recipe for the most tender rusks, the old-fashioned way and with lard

This recipe for peel cakes will take you back to your childhood. Bake them the old-fashioned way and yet simply.

Chiacchiere – a quick Italian dessert

Crispy chiacchiere – a traditional and quick Italian dessert that you can prepare at home in half an hour. With sourdough, powdered sugar and a taste that will transport you straight to the streets of Lombardy.

Fried Yogurt Donuts from Kvass

Yogurt doughnuts with sourdough - no rolling, no cutting. Simple, soft and just the right amount to improve your mood.

Fluffy banana pancakes made from sourdough

Banana pancakes made from sourdough with minimal flour – soft, fluffy and naturally sweet, they will save overripe bananas and brighten your morning. An easy recipe that you can make even in a hurry.

Extremely soft banana bread with sourdough for Sunday baking

Banana bread with sourdough that is soft, fragrant and so simple that you can bake it even with bananas on the verge of exhaustion. A recipe that will absolutely delight you and also uses up leftover sourdough.
Back to top