Skip to content
Loading image:
Logotyp Mari Peče v bílé variantě – jednoduchá linková kresba typografie. Značka domácího pečení s láskou a kváskem. Logotyp Mari Peče v bílé variantě – jednoduchá linková kresba typografie. Značka domácího pečení s láskou a kváskem.

Recipes

Nejlepší jablečný štrúdl s karamelem a mořskou solí

Vůně jablek, karamel se táhne a křupavé mandle k tomu. Jablečný štrúdl s karamelem je přesně ten dezert, který zvládn...

Dokonale vláčný jablečný závin – jednoduchý recept, který se vždy povede

Tohle je ten nejvláčnější jablečný závin se skořicí a křupavými praženými ořechy. Jednoduchý recept na domácí štrúdl z listového těsta, který si zamilujete.

Rychlé domácí listové těsto na štrúdl

Domácí listové těsto na štrúdl: jednoduchý recept z mouky, sádla a másla. Snadno připravíte křehký a voňavý základ pro každý závin.

Těsto na štrúdl s octem

Těsto na štrúdl s octem: pružné a křehké těsto, které se snadno rozvaluje. Jednoduchý recept vhodný na sladké i slané záviny.

Jak se dělá karamel – recept s mořskou solí

Jak se dělá karamel – recept s mořskou solí. Domácí slaný karamel, který zvládnete za pár minut a využijete do dezertů i na palačinky.

Jablečná marmeláda se skořicí – 2 jednoduché recepty

Jablečná marmeláda se skořicí patří mezi ty recepty, které doma provoní celou kuchyni a přitom jsou snadné na příprav...

Shortcrust apple pie with crumb – the best autumn recipe

Apple pie with crumb topping is one of those simple recipes that never disappoints - a flaky pastry, juicy apples, and fragrant cinnamon create a combination that simply belongs to autumn.

Blackberry jam without seeds – 3 original recipes

Three simple recipes for homemade blackberry jam without grains, gelling sugar, and chemicals. The ideal way to process a smaller batch of blackberries.

Blackberry pie with crumb – a simple summer recipe without eggs

Summer blackberry cake with a crumbly texture and a delicate aroma of yeast. A simple egg-free recipe for a moist fruit cake that the whole family will love.

Recipe for the most tender rusks, the old-fashioned way and with lard

This recipe for peel cakes will take you back to your childhood. Bake them the old-fashioned way and yet simply.

Chiacchiere – a quick Italian dessert

Crispy chiacchiere – a traditional and quick Italian dessert that you can prepare at home in half an hour. With sourdough, powdered sugar and a taste that will transport you straight to the streets of Lombardy.

Fried Yogurt Donuts from Kvass

Yogurt doughnuts with sourdough - no rolling, no cutting. Simple, soft and just the right amount to improve your mood.
Back to top